Realizácia ProCeram

Vážení zákazníci,

radi by sme Vám predstavili realizáciu našich partnerov ProCeramLioness Design. Ide o zariadenie dvoch kúpeľní a jedného WC rodinného domu v satelitnej obci neďaleko Bratislavy.

Ako môžete vidieť na fotkách, dôležitým elementom týchto realizácií bolo okrem krásnych obkladov, dlažieb a sanity aj LED osvetlenie a zrkadlá s osvetlením, ktoré prispievajú k synergii všetkých prvkov kúpeľne a dodávajú jej tak jedinečnú atmosféru.

Na tejto zákazke boli použité materiály od talianskeho výrobcu Italgraniti, zo série Lux Experience. Ide o sériu ktorá fantastickým spôsobom pracuje s prírodným mramorom, ako svojou predlohou. Spomedzi všetkých farebných odtieňov, ktoré séria ponúka, si klient zvolil farby Calacatta Mont Blanc a Pietra Grey.

Zaujímavé je riešenie sprchového kúta, kde sa na stene krásne vyníma dekor Mosaico Esagona Alungato MIx vo farbe Pietra Grey. Rovnako pozoruhodná je aj stena za vaňou, ktorá je tvorená dekorom s názvom Listelo Mix Ottone, ktorý tvoria obklady vo farbe Calacatta Mont Blanc v troch povrchových variantoch: lesklý, matný a štruktúrovaný. S použitím zlatých kovových líšt vzinkla krásne obložená stenu. Tento typ obloženia si vyžaduje skutočne precíznu prácu s dôrazom na detail a pri pohľade na výsledok je vidno, že realizátori Lioness Design majú tento typ práce v malíčku.

Sanitárnu keramiku a techniku tvoria umývadlá,  závesné WC od výrobcu Villeroy & Boch, zo sérií Finion, Subway 2.0. Ako vaňu si klient vybral model Oberon od toho istého výrobcu. K umývadlám, vani a sprchovému kútu naši partneri použili batérie od výrobcu Hansgrohe, zo sérií Talis E, Rainfinity a tiež aj jednu batériu od výrobcu Nobili, model Acquaviva.  Sprchový kút je od výrobcu Hüppe, zrkadlá od výrobcu Iconic Mirrors.

Realizácia ProCeram

Napište nám do New Living Center



V našom centre bývania nájdete...

NAVŠTÍVTE NÁS ...